Over ons

Nadat mijn vader als chef jarenlang in een schoenenspeciaalzaak werkzaam was geweest besloot hij in
1970 samen met mijn moeder de zaak in Utrecht over te nemen van de heer Ebbing die al vanaf 1929 de zaak runde.

Door zijn jarenlange kennis en ervaring werd Pullesschoenen in Utrecht al snel een begrip.
En is dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Halverwege de jaren 80 heb ik Robin Pulles, voordat ik in de zaak ben gaan meewerken eerst stage gelopen bij diverse schoenfabrieken waaronder Durea, om op deze manier eerst de belangrijke aspecten van het vak te leren. Nadat ik in de zaak ben gaan meewerken heb ik nog diverse opleidingen gevolgd zoals podokinesiologie(zooltjes voor mensen met houdingsklachten),en de reumatische en diabetische voet.

Op dit moment werk ik samen met mijn vrouw (voorheen apothekersassistente).

Als speciaalzaak in damesschoenen zijn wij al meer dan 60 jaar een vertrouwd adres. Wij zijn altijd op zoek naar perfect passende schoenen die ook modieus zijn, het grootste deel van onze collectie bestaat dan ook uit topmerken van binnen- en buitenland. Bent u niet zeker welke maat u draagt? Onze medewerkers kunnen u het perfect vertellen en de schoenen adviseren die daarbij horen. Tevens zijn wij specialist in schoenen voor losse voetbedden, inlays, steunzolen enz.

De kracht van wijdtematen

Net zo belangrijk als de lengte van een schoen is de breedte, diverse modellen in ons assortiment zijn in wijdtematen verkrijgbaar, vooral de smalle voet krijgt gelukkig steeds meer aandacht van de fabrikanten waardoor ook deze groep schoenen groeit.